Tinute elegante pentru noaptea de Revelion 2014

Rochii de Revelion

Click pe poză pentru mai multe modele și comandă

Orice femeie iubeşte eleganţa şi caută să fie apreciată de prezenţele masculine din jurul ei. Astfel acestea pun mare accent pe modul în care-şi aleg ţinutele chiar şi pentru o banală ieşire între prieteni. Una dintre cele mai importante provocări vestimentare la care sunt supuse toate doamnele şi domnişoarele o reprezintă alegerea unei ţinute speciale pentru seara de Revelion. La un astfel de eveniment atât de important, totul trebuie să fie pus la punct până la cel mai mic detaliu, iar ţinuta pe care o alegi trebuie să fie una cu totul şi cu totul deosebită, care să te facă să te simţi cu adevărat specială.

Rochii de Ocazie

Click pe poză pentru mai multe modele și comandă

Ei bine această alegere poate însă să ne pună într-o situaţie destul de dificilă care să necesite timp, energie, imaginaţie, un strop de stil şi mult gust. Soluţia salvatoare vine însă atunci când aruncam un ochi pe ceea ce ne recomandă marii designeri din întreaga lume referitor la ţinuta de Revelion.

Rochie lunga cu umeri de dantela Zoomyx

Click pe poză pentru mai multe modele și comandă

Astfel vom afla că domniţele vor purta rochii din cele mai senzuale, elegante şi rafinate, simple. asortate cu accesorii discrete care să construiască o apariţie demnă de respect şi care-n acelaşi timp să primească admiraţie tuturor celor din jur.

Rochie Sunshine Black

Click pe poză pentru mai multe modele și comandă

În alegerea rochiei de revelion trebuie să ţii cont de mai mulţi factori. Unul dintre ei este faptul că rochia pe care ai pus ochii trebuie să fie una de seară, deloc ţipătoare prin culoarea sa. Astfel negru, rozul pal, albul dar şi un roşu potolit sunt culori la care poţi să optezi atunci când cauţi rochia de revelion potrivită ţie. Totodată rochia trebuie să nu fie extrem de încărcată, să nu conţină imprimeuri şi nici paiete prea strălucitoare. Se preferă rochiile pe corp sau cele drepte în detrimentul celor prea vaporoase.

rochie-cu-insertie-de-dantela

Click pe poză pentru mai multe modele și comandă

În acelaşi timp, în ceea ce priveşte încălţămintea, alege o pereche de pantofi cu toc înalt, renunţa la platformele care ştirbesc din eleganta şi asortează-i la nuanţa rochiei alese. În acelaşi ton trebuie să-ţi alegi şi poşeta sau plicul şi bineînţeles accesoriile care nu trebuie să fie impunătoare sau prea extravagante.

Rochie de seara corai

Click pe poză pentru mai multe detalii și comandă

Pentru că tot ce este simplu este frumos şi pentru că eleganta reprezintă una dintre valorile care se sedimentează în timp, caută să fii o prezenţă aleasă, în care să se reflecte eternul mister feminin şi care să primească nou an cu o atitudine deschisă, veselă, plină de speranţă şi aşteptări. Pentru a comanda, daţi click pe poza rochiei preferate. Sfaturi în privinţa pantofilor găsiţi AICI.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro