Super promotie TinaR! Cumperi TREI produse si platesti doar DOUA!

Promotii TinarPrima zi de Black Friday a trecut cu bine, dar promoţiile nu se opresc aici, pentru că, aşa cum am zis, e doar „prima zi” din multele ce vor urma. De ce? Pentru că adevăratul Black Friday este în data de 29, iar anumite magazine au hotărât să o ţină din promoţie în promoţie de ieri şi până pe 1-2 decembrie. Unul dintre magazinele care au pornit promoţiile de ieri şi o ţin aşa până săptămâna viitoare este TinaR. Promoţia până pe 29 este următoarea: cumperi oricare trei produse din această categorie >>CLICK AICI << şi plăteşti doar două, cel de-al treilea fiind CADOU!

Reducerile sunt şi ele impresionante, ajungând chiar şi până la 87% din preţ, iar transportul produselor este GRATUIT! E o perioadă excelentă pentru a vă completa garderoba cu produse noi deoarece, iată, vă puteţi cumpăra o mulţime de articole vestimentare la preţuri modice.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro