Spectacol la TinaR cu reduceri de pana la 85% in ziua de Black Friday!

Promotii TinaRTinaR face spectacol cu reduceri de MARELE BLACK FRIDAY care urmează pe 29 noiembrie. Drept mulţumire pentru vânzările realizate de-a lungul întregului an, cu ocazia acestei zile furnizorii de produse oferă reduceri incredibile care ajung până la 85%! Şi nu, NU este aşa cum probabil vă gândiţi, reducerile nu sunt la produsele pe care nu le vrea nimeni şi magazinul doreşte să scape de ele, ci sunt reduceri la produsele de sezon, produse căutate şi dorite de foarte multe femei. Dar nu mă credeţi pe cuvânt! Intraţi pe site şi vă veţi convinge cu proprii ochi. 😉

Deoarece toate femeile vor noutăţi de sezon la reducere, echipa TinaR exact asta oferă începând de vineri, 29 noiembrie! Din informaţiile pe care le am până în momentul de faţă, TOATE produsele de pe site vor beneficia de reduceri, tocmai pentru a nu fi speculaţiile de care spuneam mai sus. Piesele care în momentul de faţă sunt deja la reducere vor fi reduse şi mai mult, ajungând lejer până la 85%, iar cele care n-au nicio reducere vor avea între 30 şi 70%. Voi reveni cu informaţii suplimentare, dacă va fi cazul, vineri.

CLICK AICI PENTRU A ACCESA SITE-UL

Partea bună a acestui magazin este că aici putem găsi absolut orice – de la rochiile de Revelion, tema principală a acestui site, şi până la haine de iarnă (că tot a venit frigul), pantofi cu toc, botine, cizme, bijuterii, genţi sau chiar cosmetice! Aşadar, aveţi toate motivele să întraţi pe site-ul TinaR pentru a vă cumpăra câteva produse de sezon şi nu numai.

 

P.S. Pentru acelea dintre voi care aveţi soţi, iubiţi sau, de ce nu?!, băieţi adulţi şi doriţi să le faceţi cadou de Moş Nicolae o piesă vestimentară, aveţi pe site-ul TinaR o categorie dedicată special bărbaţilor! Aceasta o puteţi găsi AICI.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro