Rochii elegante pentru ocazii speciale

Click pe poză pentru detalii și comandă.Dacă este un lucru pe care-l cunoaşte toată lumea despre modă acela este că simplitatea înseamnă de cele mai multe ori eleganţă. Pentru bărbaţi este foarte uşor să fie eleganţi – costumul negru, cămaşa albă şi cravata neagră nu au cum să dea greş, indiferent de circumstanţe. În schimb, la femei este infinit mai greu de ales o ţinută elegantă şi potrivită cu evenimentul la care participă. Acest lucru poate fi cauzat şi de multitudinea de modele şi culori ale rochiilor încât e greu să o alegi pe cea potrivită în funcţie de fiecare eveniment în parte, de locul în care se desfăşoară sau chiar ora – dacă e zi sau noapte.

Rochie scurta crem cu broderie bej

Click pe poză pentru detalii şi comandă.

În colecţia Atmosphere by Marina Dina există o gamă largă de modele de rochii şi ţinute perfecte pentru orice ocazie specială sau o simplă ieşire în oraş cu prietenii. Întreaga gamă de produse Atmosphere by Marina Dina (nu doar rochii) o puteţi găsi AICI, iar în acest articol vă voi prezenta câteva modele de rochii purtate de Marina care mi-au atras atenţia în mod deosebit.

rochie-atmosphere-neagra-cu-paiete-1380617945-4

Click pe poză pentru detalii şi comandă.

rochie-de-seara-vanila

Click pe poză pentru detalii şi comandă.

rochie-atmosphere-neagra

Click pe poză pentru detalii şi comandă.

rochie-atmosphere-neagra-de-seara

Click pe poză pentru detalii şi comandă.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro