Rochii de seara pentru Valentine’s Day

Fashion up rochii

Click pe poză pentru a accesa magazinul.

Valentine’s Day este momentul oportun pentru a petrece alături de partenerul tău clipe de neuitat, clipe pe care să le păstrezi şi să le preţuieşti în cufărul cu cele mai frumoase amintiri. Este totodată un prilej pentru a-ţi acorda ţie mai multă atenţie şi implicit stilului vestimentar, este timpul să te răsfeţi şi să încerci ceva nou, să te simţi bine în pielea ta, să te simţi frumoasă şi toţi să te admire, dar mai ales EL!

 
Magazinele online au început deja să se pregătească de sărbătoare şi pe „rafturile virtuale” şi-au făcut apariţia colecţii dedicate stilului elegant şi feminin, pentru că fiecare apariţie să fie una fermecătoare. În acest nou sezon, lasă magia acestei sărbători a iubirii să te învăluie şi descoperă cele mai frumoase ţinute, alese întocmai pe gustul tău.

O rochie din dantelă este piesa vestimentară ce nu poate lipsi din garderoba niciunei femei. Vedeta colecţiilor 2013, ce se prelungeşte şi în 2014, dantela, dă eleganţă şi prestanţă oricărui outfit, aşa că este elementul cheie pentru un outfit festiv. Accesoriile trebuie alese cu mare atenţie, întrucât rolul lor este să pună în evidenţă rochia şi nicidecum să o eclipseze. Un colier şi un plic sunt exact ce îţi trebuie. O geacă de piele dă un aer inedit ţinutei şi te ajută să faci faţă frigului cu stil.

 

Dacă eşti în căutarea unei ţinute de petrecere, atunci ştii că paietele sunt detaliile care nu pot lipsi din acest look. Nu poţi da niciodată greş cu o rochie neagră, pusă în valoare de accesorii minimaliste, o brăţară şi un colier. Este outfit-ul perfect pentru a petrece un Valentine’s Day de poveste.

Toate acestea le poţi găsi pe site-ul FashionUp, pe care-l poţi accesa cu un click aici.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro