Rochii de seara pentru evenimente de gala

Rochii Marina DinaÎn seara asta am să vă mai prezint câteva rochii cu adevărat de gală, dar şi cu preţuri ceva mai ridicate. Nu foarte ridicate, de genul miilor de lei, dar nici foarte ieftine. Am să vă arăt cele mai noi şi mai deosebite rochii ale mărcii Atmosphere, despre care v-am mai scris în urmă cu ceva vreme, a cărei imagine este Marina Dina. Toate produsele mărcii Atmosphere le puteţi găsi şi comanda de AICI, dar eu vă voi prezenta doar cele mai „wow” dintre ele şi care mi-au luat mie ochii.

 

În principiu, cele care mi-au plăcut cel mai tare sunt cele foarte lungi, tip sirenă, care se pretează de minune atunci când participaţi la o gală în adevăratul sens al cuvântului sau la o petrecere ce se desfăşoară într-un loc cu totul şi cu totul deosebit, cum ar fi un restaurant foarte luxos sau, aşa cum se mai obişnuieşte, la un castel. Iată mai jos poze cu rochiile pe care am pus eu ochii şi pe care le puteţi admira din mai multe unghiuri, sau comanda, dând click pe fiecare poză în parte.

rochie precious lunga de seara

Rochie de seara Atmosphere sirena

Rochie Black Precious Lunga de seara

Rochie Atmosphere Crem lunga de Seara

Cam acestea ar fi cele mai „wow” din punctul meu de vedere, plus cele 3 din prima poză unde dacă daţi click veţi ajunge în pagina cu piesele respective. În plus, un fel de bonus, v-aş recomanda şi această rochie scurtă, din broderie roşu-cărămiziu, foarte drăguţă. Pantofii pe care să-i asortaţi la aceste rochii îi puteţi achiziţiona de pe MATAR.RO

Rochie Atmosphere din broderie rosu-caramiziu

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro