Reduceri Black Friday Fashion: Vinerea neagra vine mai devreme pentru unele magazine!

Black FridaySpre bucuria multora, nu doar granzii din IT&C au hotărât să devanseze cu o săptămână celebra campanie de reduceri numită Black Friday ci şi magazine online din alte domenii, precum fashion, cel care ne interesează pe noi în mod special. Partea bună a acestei decizii este că vom avea două „vineri negre” în care să profităm de reducerile promise, chiar dacă acestea vor fi la magazine diferite. Până la urmă, nu magazinul din care comanzi este important ci produsul pe care-l cumperi la preţul cel mai avantajos. Dacă ratezi promoţiile la telefoane sau tablete de la eMag ori evoMag (care organizează Black Friday pe 22 noiembrie) ai la dispoziţie Clickshop săptămâna imediat următoare. Acelaşi lucru este valabil şi la haine.

 Mai multe magazine importante de fashion au hotărât să se „dea cu granzii” IT&C şi să organizeze Black Friday pe 22, în loc de 29, astfel că puteţi să vă cumpăraţi produsul dorit mai devreme decât vă aşteptaţi, iar dacă se întâmplă ca stocurile să fie epuizate aveţi la dispoziţie o mulţime de alte magazine care sunt dornice să vă preia comenzile o săptămână mai târziu (verificaţi lista celorlalte magazine AICI). Aşadar, intraţi pe site-uri, alegeţi-vă produsele dorite, iar vineri, 22 noiembrie, fiţi gata să daţi comenzile şi să profitaţi de reduceri.

Magazinele sunt următoarele:

Fashion Agenda – 2 perioade Black Friday: 22-24 noiembrie şi 29 noiembrie-1 decembrie

Sevensis – 2 perioade Black Friday: 22-24 noiembrie şi 29 noiembrie-1 decembrie

Comodo – 22 noiembrie

TinaR – 22 noiembrie

dePurtat – de pe 22 noiembrie până pe 1 decembrie.

StoreFashion – 22 şi 29 noiembrie.

Alte magazine cu reduceri pe 29 sunt:

La Redoute – Promoţia durează din 29 noiembrie până în 2 decembrie

Ruby Fashion – Promoţia durează din 29 noiembrie până pe 1 decembrie

Matar – Promoţia durează din 29 noiembrie până pe 1 decembrie

FShoes – Doar 29 noiembrie

Cătălin Botezatu Store – Promoţia durează din 29 noiembrie până pe 2 decembrie

Plus cele de AICI.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro