Reduceri Black Friday 2013 la haine si pantofi. Ia-ti rochia visata la pret redus!

Reduceri black friday 2013Chiar dacă Black Friday este mai mult pentru produsele IT&C, nici magazinele din celelalte domenii care doresc să participe la această sărbătoare a reducerilor nu se lasă mai prejos şi pun la bătaie produse cu reduceri foarte consistente. În ciuda faptului că mai este destul timp până la Revelion, dacă ai în gând să-ţi iei o rochie nouă pentru a întâmpina anul nou într-o ţinută cât mai elegantă, atunci e recomandabil să profiţi de Black Friday şi să-ţi iei rochia mult visată la preţuri mult mai mici decât dacă amâni până în ultimele momente. Cu banii pe care i-ai da pe o rochie în oricare altă zi a anului îţi poţi lua în „Vinerea Neagră” atât rochia dorită cât şi pantofi sau alte accesorii.

Citind aceste rânduri probabil îţi spui „bine, lasă vorbăria, ştiu cum stă treaba cu Black Friday, dar spune-mi care sunt acele magazine care participă la această sărbătoare, să ştiu de unde cumpăr.” Ei bine, n-o să mai lungesc vorba şi o să-ţi spun magazinele care pun la dispoziţie produse cu reduceri substanţiale de Black Friday. Sărbătoarea reducerilor va fi în data de 29 noiembrie!

 

Primul dintre ele este magazinul „În Puff”, care comecializează, printre altele, şi produsele brandului Atmosphere, a cărui imagine este Marina Dina. Apoi, chiar dacă nu au vedere care să le promoveze produsele, următoarele pe lista reducerilor de Black Friday sunt TinaR – un magazin care îşi surprinde plăcut clientele în mod frecvent -, Store Fashion, un magazin online cu produse grozave pentru publicul tânăr şi pretenţios. De asemenea, pentru publicul mixt, există magazinele online BeFashion, care oferă reduceri consistente. Dacă doriţi produse de lux de la branduri consacrate, vă recomand ReadyToWear, Boutique Mall, FXFashion sau MyCloset.

 

Chiar dacă multe dintre magazinele de mai sus comercializează şi pantofi, sunt şi câteva care se ocupă doar de acest segment şi pun la bătaie reduceri foarte bune. Acestea sunt Matar, DePurtat sau Fshoes.

 

P.S. Sunteţi fane Cătălin Botezatu? Doriţi să purtaţi haine de la el? Ei bine, veste bună! CBStore, magazinul lui Cătălin, participă şi el la Black Friday!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro