Recomandari de Rochii pentru seara de Revelion 2014

ROCHIE SCHIFFON

Click pe poză pentru mai multe modele si comandă.

În seara de Revelion toate femeile îşi doresc să fie cât mai elegante, sexy şi să atragă toate privirile bărbaţilor şi, de ce nu?!, invidia celorlalte femei. Din acest motiv, căutarea din timp a unei rochii potrivite pentru seara de anul nou este foarte importantă, deoarece, ştim cu toţii, femeile sunt foarte nehotărâte în privinţa hainelor şi de aceea alegerea unei ţinute ideale pentru noaptea dintre ani necesită destul de mult timp.

rochie_glamorousparty_black

Click pe poză pentru mai multe modele si comandă.

Rochia aleasă ar trebui să se încadreze perfect din toate punctele de vedere. Să-ţi avantajeze silueta şi trăsăturile, dar şi să fie în pas cu ultimele tendinţe, pentru că n-am vrea să părem demodate chiar cu ocazia înoirii anului. În acest an, poţi să optezi fie pentru modele de rochii clasice, prin care n-ai cum să dai greş, fie pentru cele mai îndrăzneţe, care să te facă să fii vedeta serii. Iată câteva recomandări de rochii pe care să le poţi purta cu drag în seara de Revelion şi nu numai.

Rochie lunga neagra

Click pe poză pentru mai multe modele și comandă.

rochie_elegancepearl_creme

Click pe poză pentru mai multe modele și comandă.

 

Rochie cu insertie de dantela

Click pe poză pentru mai multe modele și comandă.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro