Arhiva pentru categoria ‘Pantofi’

Rochii de primavara Atmosphere – by Marina Dina

Pantofi Geno del Tu

Click pe poză pentru detalii suplimentare şi comandă.

Primăvara vine cu produse noi şi surprize foarte frumoase din partea celor de la ÎnPuff.ro şi Atmosphere – by Marina Dina. Noile produse adăugate pe site sunt pline de culoare şi debordează de eleganţă. Prea multe lucruri nu sunt de spus despre aceste noi produse, deoarece pozele vorbesc de la sine şi valorează, nu-i aşa?!, cât o mie de cuvinte.

 

Dar de menţionat, totuşi, ar fi faptul că s-a creat un parteneriat între acest magazin online şi Cătălin Botezatu, astfel că fetele îşi pot completa ţinutele cu nişte pantofi deosebiţi marca „Geno Del Tu”. De asemenea, a fost lansată şi o nouă colectie denumită „The Golden Girl Collection” pe care o promovează tot Marina Dina, ce include şi alte articole vestimentare în afară de rochii. Şi acum să vă ofer câteva „mii de cuvinte” sub formă de poze. 😀

Vezi restul articolului »

Profita acum de promotiile la cizme si botine

Promotii Cizme si Botine

Click pe poză pentru detalii şi comandă.

Tendinţele în materie de botine nu s-au schimbat foarte mult din primăvara trecută, se poartă în continuare modelele de botine cu toc gros, culorile puternice, botinele accesorizate cu ţinte sau catarame. Toate acestea, le poţi regăsi şi în colecţia de botine a site-ului MATAR, unul dintre cele mai cunoscute magazine online de încălţăminte.

MATAR nu dezamăgeşte nici în acest sezon şi oferă modele deosebite de botine elegante, care ne vor ajuta să trecem mai uşor peste acest sezon rece, la preţuri promotionale. Oferta este variată, putând găsi botine din piele întoarsă casual în culori tari, botine elegante cu toc gros din piele naturală sau botine cu şiret.
Vezi restul articolului »

Pantofi de ocazie la preturi accesibile

pantofi-platforma-dominique-albastriFemeia modernă nu are în vocabular „am prea mulţi pantofi” sau „am suficienţi pantofi, nu-mi mai trebuiesc alţii”. Pentru o femeie modernă niciodată nu sunt suficienţi pantofi şi cu atât mai puţin nu există „prea mulţi”. Întotdeauna îşi va dori noi şi noi modele, indiferent că are deja dulapul plin. Cei pe care-i are sunt fie demodaţi, fie prea vechi, deşi nu i-a purtat decât o dată sau de două ori.

Vezi restul articolului »

Cumpara online pantofi de Revelion 2014 pentru a intampina noul an… pe tocuri!

Pantofi super cu toc albRevelionul… acea petrecere dată în cinstea noului an. Revelionul… un prilej de a fi elegante, de a fi admirate de cei din jur, un motiv de a ne simţi adevărate prinţese într-un bal organizat doar pentru noi, pentru a putea să ne bucurăm cu adevărat de această noapte specială în care să-i mulţumim anului care tocmai pleacă şi să-i înmânăm anului care ne intră-n casă lista cu toate planurile pe care dorim să le ducem la bun sfârşit în perioada sa. După acest ritual pe care ar trebui să-l facă-n sinea lui fiecare dintre noi trebuie să ne bucurăm alături de cei dragi de sărbătoarea revelionului.

Vezi restul articolului »