Pantofi de ocazie la preturi accesibile

pantofi-platforma-dominique-albastriFemeia modernă nu are în vocabular „am prea mulţi pantofi” sau „am suficienţi pantofi, nu-mi mai trebuiesc alţii”. Pentru o femeie modernă niciodată nu sunt suficienţi pantofi şi cu atât mai puţin nu există „prea mulţi”. Întotdeauna îşi va dori noi şi noi modele, indiferent că are deja dulapul plin. Cei pe care-i are sunt fie demodaţi, fie prea vechi, deşi nu i-a purtat decât o dată sau de două ori.

Şi totuşi, pantofii au un rol crucial în alegerea ţinutei perfecte. Indiferent cum te-ai aranja şi ce rochie ţi-ai alege, dacă pantofii nu sunt asortaţi aşa cum trebuie atunci totul se poate transforma într-un dezastru. Ştim bine că orice detaliu contează, iar limita dintre vis şi coşmar este una foarte strânsă. ceva mai jos vă voi prezenta câteva modele din care să puteţi alege pantofii cei mai potriviţi pentru ţinuta dorită. Desigur, totul este pur informativ, deoarece alegerea pantofilor depinde foarte mult de rochia pe care doriţi s-o purtaţi sau ţinuta pe care o abordaţi în întregul ei.

 

Dacă nu vă plac cele prezentate mai jos, puteţi merge direct pe site-urile de unde am ales aceste modele şi a vă alege altele pe gustul vostru. Acestea sunt  Matar, DePurtat, PantofiSuper sau Fshoes.

 

Pantofi Lorena
Pantofi ocazie Lorena rosii

Bot: Rotund

Inaltime Toc: 12 cm.

Material: Piele intoarsa ecologica

Platforma: 3 cm.

——————————————————————————
 

Pantofi Emily
Pantofi toc Emily negri

Bot: Usor ascutit

Inaltime Toc: 9,5 cm.

Material: Piele intoarsa ecologica

——————————————————————————
 

Pantofi Lotus
Pantofi Lotus Bej

Culoare: Bej

Dimensiune toc: 16

Piele eco lacuita

——————————————————————————
 

Pantofi Silver
Pantofi Flome Silver
Material Textil
Toc 12cm
Platforma 3cm
——————————————————————————
 

Pantofi Glamour
PANTOFI GLAMOUR – ROSU

Toc inalt de 14 cm

Compozitie: 100% material textil.

——————————————————————————
You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro