Noua campanie Versace aduce împreună cele mai cunoscute modele ale momentului

În timpul Săptămânii Modei de la Milano, Donatella Versace a creat un show special, un omagiu adus fratelui său, Gianni. Aceasta a inclus în prezentarea de modă cele mai cunoscute modele ale anilor ’90. Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Helena Christensen și Carla Bruni au defilat în luna septembrie în cele mai iconice ținute create de faimoasa casă de modă.

Noua-campanie-Versace-aduce-împreună-cele-mai-cunoscute-modele-ale-momentului

Pentru noua campanie Spring 2018, Donatella aduce împreună cele mai cunoscute modele ale momentului, faimosul Steven Meisel fiind cel care se ocupă de fotografiile campaniei. Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Irina Shayk, Christy Turlington, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Vittoria Ceretti, Cara Taylor, Birgit Kos, Grace Elizabeth și Noah Luis Brown sunt modelele pe care le vei vedea în noile imaginii.

Donatella a spus că shooting-ul pentru această campanie a fost unul special, deoarece a fost înconjurată de prietenii ei, dar și de prietenii lui Gianni, această colecție fiind un omagiu adus acestuia. „Era o energie atât de plăcută în aer, era ca și cum am mers cu o mașină a timpului și ne-am întors în anii ’90. Era ca și cum Gianni era pe set cu noi.”

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro