Modele de coafuri pentru Revelion 2014

DivisimaÎn noaptea de Revelion vrei să arăţi ca o adevărată divă, iar coafura este un element esenţial. În funcţie de locul în care va avea loc petrecerea, de tipul invitaţilor şi de vârsta ta, coafura trebuie cu siguranţă adaptată situaţiei. Dar nu uita cel mai important lucru: asortează-ţi coafura cu ţinuta. Dacă vei avea o ţinută elegantă, alege o coafură pe măsură, care poate fi un coc lejer, onduleuri retro sau o coadă împletită într-un mod inedit. Pentru ţinutele ceva mai relaxate, coafurile pot ajunge chiar şi la stiluri rebele, sexy şi uşor răvăşite, care să-i dea pe spate pe partenerii tăi de distracţie.

 

Oricărei femei îi place ca de Revelion să strălucească şi să fie admirată în ţinuta aleasă. Mai mult decât atât, coafura trebuie să fie una specială, iar cum preţurile saloanelor specializate sunt destul de piperate, iar listele cu programări, interminabile, te poţi inspira din tutorialele de mai jos. Din aceste filmuleţe poţi învăţa cum să realizezi singură o coafură demnă de covorul roşu, fără să pierzi prea mult timp sau să cheltuieşti prea mulţi bani. În caz că părul tău este prea scurt şi îţi doreşti o coafură mai voluminoasă, extensiile din păr natural îţi stau oricând la dispoziţie.

Coc elegant pentru păr lung

 

Coafură a la Brigitte Bardot

 

Împletitură în coadă de peşte

 

Bucle şi volum pentru un păr de lungime medie sau mare

 

Coafură extravagantă pentru păr scurt

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro