Articole dupa cuvantul ‘moda’

Fuste la modă pentru primăvară – vară 2018

Asa cum știi deja, majoritatea designerilor se inspiră din moda străzii. Așa că am decis să ne inspirăm și noi din cele mai cool ținute cu fuste pe care le-au purtat fashionistele la Săptămânile Modei.

Fusta este o piesă cheie în garderobele noastre, așa că trebuie să fim și foarte atente atunci când o alegem. Cum fiecare dintre noi are cu siguranță deja câte o fustă clasică, dreaptă sau una conică, este momentul să vedem care sunt modelele vedetă de fuste la modă pentru primăvară – vară 2018 și apoi să le analizam îndeaproape și să vedem care se potrivesc stilului, dar și siluetelor noastre.


Vezi restul articolului »

Noua campanie Versace aduce împreună cele mai cunoscute modele ale momentului

În timpul Săptămânii Modei de la Milano, Donatella Versace a creat un show special, un omagiu adus fratelui său, Gianni. Aceasta a inclus în prezentarea de modă cele mai cunoscute modele ale anilor ’90. Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Helena Christensen și Carla Bruni au defilat în luna septembrie în cele mai iconice ținute create de faimoasa casă de modă.

Noua-campanie-Versace-aduce-împreună-cele-mai-cunoscute-modele-ale-momentului

Pentru noua campanie Spring 2018, Donatella aduce împreună cele mai cunoscute modele ale momentului, faimosul Steven Meisel fiind cel care se ocupă de fotografiile campaniei. Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Irina Shayk, Christy Turlington, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Vittoria Ceretti, Cara Taylor, Birgit Kos, Grace Elizabeth și Noah Luis Brown sunt modelele pe care le vei vedea în noile imaginii.
Vezi restul articolului »