Moda Franceza: Haine in stil frantuzesc

Haine 3SuissesModa Franceză este poate cea mai apreciată din lume, iar majoritatea cuvintelor de specialitate provin din această limbă – „chic, a la mode, en vogue, haute couture, pret-a-porter”. De asemenea, Franţa se laudă şi cu unii dintre cei mai faimoşi creatori de modă din lume, iar printre cele mai răsunătoare nume se numără Coco Chanel, Christian Dior, Yves Saint Laurent, Hubert de Givenchy sau Jeanne Lanvin. Desigur, acestea sunt doar câteva exemple.

 

Dacă doriţi să vă afişaţi la o petrecere, sau când ieşiţi în oraş, într-o ţinută „à la française”, atunci vă recomand cu căldură produsele din magazinul online 3Suisses. Magazinul este unul generalist, cu produse atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi sau copii şi se găseşte cam orice acolo – începând cu lenjerie sexi sau normală şi terminând cu haine groase sau încălţăminte. Diferenţa dintre 3Suisses şi alte magazine online de haine este că aici găsim produse în stil franţuzesc.

 

Şi pentru a nu rămâne doar cu vorbele, iată mai jos câteva modele de rochii „à la française”.


Rochie plisata

Rochie fara maneci Votre Mode

Rochie-pulover cu guler sal si centura

Rochie cu buzunare cu imprimeu

Rochie fantezie cu imprimeu

Mai multe modele puteţi găsi accesând site-ul 3Suisses.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro