Hedi Slimane este noul director de creație al brandului Céline

Hedi Slimane este noul director de creație al brandului Céline, Designerul urmează să vină la cârma casei de modă franțuzești pe 1 februarie.

Ieri, LVMH a luat lumea modei prin surprindere când a anunțat că noul director de creație al casei Céline este, nimeni altul, decât Hedi Slimane. Designerul va avea titlul de director artistic, de creație și de imagine al celebrului brand franțuzesc.
hedilead
Hedi Slimane va prelua frâiele casei Céline pe 1 februarie și va extinde brandul creând, pe lângă haine de damă, și haine masculine, colecții couture, dar și va intra și în lumea parfumeriei. Prima lui colecție pentru Céline va fi dezvăluită în septembrie, în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Designerul vine la Céline după ce Phoebe Philo, fostul director de creație al casei, a anunțat că părăsește casa după prezentarea de Toamnă-Iarnă 2018.

„Sunt deosebit de fericit că Hedi se întoarce în cadrul Grupului LVMH și că a luat frâiele casei Céline. Este unul dintre cei mai talentați designeri ai timpului nostru. Am fost un mare admirator al muncii sale de când am colaborat la Dior Homme. Sosirea lui la Céline întărește ambițile mari pe care LVMH le are pentru această casă“, a declarat Bernard Arnault, președintele și directorul executiv al Grupului LVMH.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro