Extensii din par natural pentru o coafura de vedeta

DivisimaPărul este o bijuterie naturală pentru femei, de-a lungul vieţii fiind expus la numeroase schimbări, coafuri, culori, întinderi şi încreţiri, astfel încât uneori devine extrem de fragil, începe să cadă şi poţi rămâne doar cu câteva fire. În plus, uneori simţi nevoia de a avea părul lung, dar parcă nu mai ai răbdare ca firele să crească în mod natural, aşa că mergi la coafor cu dorinţa de a ieşi de acolo o persoană schimbată.

 

Fie că vrei să mergi la un eveniment sau pur şi simplu vrei să uimeşti lumea cu un nou look, poţi apela la extensii sau peruci, naturale sau artificiale, după buget şi preferinţe. Extensiile sunt un artificiu de frumuseţe care intră tot mai mult în normalitate. La fel ca şi vopsitul părului său genele false. Şi… mai nou, preţurile devin accesibile. Nu trebuie să fii neapărat soţie de fotbalist să îţi oferi câteva zeci de extensii.

Avantajele extensiilor

Extensiile conferă părului volum, supleţe şi textură, indiferent de lungimea acestuia. Unele variante pot include şuviţe ondulate, care îţi pot da un look aparte. Majoritatea femeilor poarta extensiile fie pentru că nu sunt mulţumite de părul prea fân pe care îl au, fie pentru a putea purta şuviţe cât mai divers colorate. În numai câteva ore poţi trece de la păr scurt la păr lung şi bogat fără să-l laşi cinci ani să crească.

Cât de lungi pot fi extensiile?
De obicei, clientele îşi doresc părul lung până la mijloc. Însă cu cât sunt mai lungi extensiile, cu atât mai grea este povară pentru scalp. Îţi va lua câteva zile bune să te obişnuieşti cu nouă lungime a părului tău.

Cum să-ţi îngrijeşti extensiile de păr?

Dacă ai investit în extensii de păr, probabil că îţi iubeşti foarte mult podoabă capilară. De aceea, trebuie să ţii cont de faptul că noile tale şuviţe au nevoie de o îngrijire specială.

#1 Foloseşte o perie din păr natural şi pieptana-te începând de la ceafă;

#2 Nu îţi pieptăna părul ud (acest sfat este valabil şi pentru persoanele care nu poartă extensii). Părul semiuscat se descurcă cu un pieptene cu dinţii rari, însa nu de la rădăcină, deoarece rişti să îţi smulgi extensiile;

#3 Leagă-ţi părul cu o eşarfă când dormi;

#4 Dacă vrei să-ţi vopseşti meşele este recomandat să mergi la un salon de specialitate;

#5 Nu pulveriza baza extensiilor cu fixativ sau alte cosmetice pe bază de silicon.

Cât costă extensiile şi de unde se pot cumpăra?
Preţul extensiilor de păr este relativ. Acesta porneşte din jurul sumei de 100 de lei şi poate ajunge până la 600-800 de lei, în funcţie de mărime şi calitate. Extensiile se pot cumpăra de pe site-ul divisima.ro, un magazin online foarte apreciat printre românce.

Nu îţi poţi aplica extensii dacă ai părul mai scurt de opt centimetri. Acest proces de înfrumuseţare nu este recomandat nici dacă eşti însărcinată, dacă ai probleme cu scalpul sau dacă îţi cade mult păr.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro