Cumpara online pantofi de Revelion 2014 pentru a intampina noul an… pe tocuri!

Pantofi super cu toc albRevelionul… acea petrecere dată în cinstea noului an. Revelionul… un prilej de a fi elegante, de a fi admirate de cei din jur, un motiv de a ne simţi adevărate prinţese într-un bal organizat doar pentru noi, pentru a putea să ne bucurăm cu adevărat de această noapte specială în care să-i mulţumim anului care tocmai pleacă şi să-i înmânăm anului care ne intră-n casă lista cu toate planurile pe care dorim să le ducem la bun sfârşit în perioada sa. După acest ritual pe care ar trebui să-l facă-n sinea lui fiecare dintre noi trebuie să ne bucurăm alături de cei dragi de sărbătoarea revelionului.


Pantofi cu toc super maroPentru a te simţi specială, aşa cum şi eşti, trebuie că în noaptea de Revelion să adopţi o ţinută care să se muleze perfect pe gusturile şi pe personalitatea ta. Dacă în ceea ce priveşte hainele ştim că ţinuta cea mai potrivită este reprezentată de tradiţionala, dar deloc demodata, rochie neagră, în ceea ce priveşte încălţămintea, lucrurile nu stau chiar aşa de uşor precum ne închipuim.
Pantofi cu toc de purtatMai întâi trebuie să alegi una din următoarele situaţii: eleganţă îmbinată cu tradiţionalism sau ingeniozitate îmbinată cu nonconformism. Dacă alegi prima variantă îţi recomand să alegi o pereche de pantofi cu toc înalt în aceeaşi nuanţă cu rochia pe care ai ales-o. Dacă alegi însă cea de-a doua variantă, ar trebui să te axezi pe o pereche de pantofi sau botine, cu toc sau platformă care să NU fie în aceeaşi nuanţă cu ţinuta pe care ai ales-o.
pantofi-slimaneDupă cum spun mai marii designeri, cea de-a doua variantă ar fi un trend impus de moda ultimului an care a prins destul de mult la doamnele şi domnişoarele care doreau un stop de culoare şi nonconformism în viaţa lor.
pantofi-platforma-dominique-albastriCeea ce pot eu să-ţi spun este că adevărata modă este cea impusă de tine şi că ţinuta perfectă este cea care te reprezintă şi care te face să te simţi bine şi încrezătoare atunci când o porţi. Frumuseţea este o calitate care îşi are sursa în interiorul fiecăreia dintre noi şi care este expusă şi potenţată la exterior cu ajutorul vestimentaţiei şi a machiajului. Fii specială, este dreptul tău. Alege să spui într-un mod original bun venit anului nou şi nu uita că măcar la acest eveniment trebuie să fii la înălţime atât la figurat cât şi la propriu.

Produsele prezentate în acest articol, precum şi multe alte modele, pot fi cumpărate din magazinele online MATAR, FSHOES sau DEPURTAT.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro