Cum sa-ti alegi tinuta de Revelion 2014

Rochie Mov
Strălucitoare, prinţesă sau lady-like? Revelionul e o ocazie în care glamour-ul e obligatoriu, dar decizia în favoarea unei ţinute, când alegerile sunt atât de variate, este aproape imposibilă. Un element foarte important al pregătirii celei mai aşteptate petreceri a anului, pe lângă locaţie, meniuri şi focuri de artificii … este şi alegerea ţinutei de Revelion.

 

Mai ales noi, fetele, vrem ca totul să fie perfect, să avem o ţinută de Revelion de vis, prin care să-i impresionăm pe cei din jur, să ne vină bine şi să ne pună în valoare silueta (pentru cele mai norocoase dintre noi) sau care să ascundă micile defecte şi să evidenţieze doar formele frumoase ale corpului. Orice ţinută ai alege pentru petrecerea de sfârşit de an, aceasta trebuie să fie cât mai chic, mai sofisticată, cu accesorii glamour şi nu în ultimul rând, în tendinţe.

Pentru acest sezon de iarnă, designerii propun materiale rafinate, culori tari, animal prinţ (pentru cine apreciază acest tip de imprimeu), accesorii metalice, încălţăminte strălucitoare, bijuterii masive şi nu în ultimul rând, în completarea ţinutei, un machiaj smokey-eyes de efect, ori un machiaj în stilul anilor ’60-’70, precum cel al divelor Sophia Loren ori Audrey Hepburn, adică machiajul cu eyeliner sau cât eyes – pentru o privire seducătoare.

 

La cea mai importantă petrecere a anului, îţi propunem aşadar să alegi ţinute formate din rochii mini, dacă eşti posesoarea unor picioare de invidiat şi a unei siluete bine proporţionate, rochii maxi dacă eşti invitată la o petrecere cu pretenţii sau ţinute simple, mai casual, potrivite celor ce petrec împreună cu prietenii apropiaţi, în „gaşcă”, adică ţinute formate din pantaloni skinny ori deja celebrii leggings (colanţi) asortaţi cu topuri strălucitoare. Câteva magazine online în care poţi găsi aceste lucruri sunt InPuff, StoreFashion, FashionAgenda sau BeFashion.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro