Cum sa ai o coafura reusita

DivisimaPierzi in fiecare dimineata minute bune in fata oglinzii, pentru ca ti se pare complicat sa iti aranjezi singura parul? Urmeaza cateva reguli simple si totul va fi mult mai usor: spala parul inainte de aranjare, descurca-l imediat dupa baie si ingrijeste-l numai cu produse de care are nevoie.

Spala-l cu un sampon delicat. Parul curat e mai moale, mai flexibil, de aceea se aranjeaza mai repede si mai usor. Ca sa il ajuti sa ramana sanatos si rezistent, alege un sampon revitalizant pe baza de vitamine si acizi din fructe. Atentie, nu folosi apa fierbinte, pentru ca deterioreaza structura firului de par. Samponeaza-te de doua-trei ori, clateste-te bine, iar la final, pentru un plus de ingrijire, foloseste o masca nutritiva ori una revitalianta.

Descurca-l cat e umed. Ai insa mare grija cand faci asta, pentru ca parul ud e foarte fragil, iar firul se rupe cu usurinta. Daca ai folosit balsam sau masca, parul ar trebui sa se descurce foarte usor. Incearca cu un pipetene de plastic cu dint rari: descurca mai intai varfurile si abia poi piaptana de la radacina.

Alege stylingul potrivit tipului de par. Daca are tendinta de ondulare, ai nevoie de produse speciale, care sa defineasca forma buclelor. Daca este drept, alege produse de aranjare cu proprietati de reflectare a luminii, care sa netezeasca suprafata si sa dea un plus de stralucire.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro