Comanda Rochii de Revelion 2014. Alege sa fii speciala in noaptea dintre ani!

ROCHIE MATASE SATINATA

Click pe poză pentru mai multe modele si comandă

Frumuseţea reprezintă una dintre cele mai corecte definiţii pe care le putem atribui unei femei. Senzuale, romantice, misterioase şi mai ales feminine, femeile reprezintă răspunsul întrebărilor emise de orice bărbat. Apariţia unei femei reprezintă o adevărată operă de artă pe care niciun artist nu a reuşit să o exprime sub o altă formă. Astfel, acestea aleg ţinute care să le reprezinte şi care să le puna în evidenţă calităţile făcându-le unice şi inconfundabile, atrăgând privirile admirative chiar şi a celui mai cârcotaş bărbat.

Rochie Black din Dantela cu Spatele Decupat

Click pe poză pentru mai multe modele si comandă

Una dintre provocările vestimentare la care sunt puse doamnele şi domnişoarele este reprezentată de alegerea ţinutei de revelion potrivite. Seara dintre ani reprezintă un eveniment cu o mare încărcătură emoţională, care presupune îndelungate pregătiri. După ce bilanţul anului ce stă să plece este făcut, după ce ştim deja ce idealuri trebuie să ne fixăm pentru anul care priveşte pe geam, trebuie să ne pregătim astfel încât în seara de revelion să fim precum o prinţesă a balului.

Click pe poză pentru mai multe modele si comandă

Indiferent de locul unde alegi să-ţi petreci seara dintre ani, atunci când eşti în căutarea ţinutei potrivite, trebuie să ştii că de bază este cuvântul „eleganţă”’. În această seară, trebuie să arătăm cu adevărat că femeia reprezintă un amalgam de frumuseţe, elegantă, sensibilitate, romantism şi veselie care exprimă o reflexie a perfecţiunii.

rochie romantic sublime black

Click pe poză pentru mai multe modele și comandă

Ascultând sfaturile specialiştilor ar trebui să ţinem cont de faptul că în seara de revelion ţinuta indicată pentru aparţinătoarele sexului frumos este rochia lungă. Alegerea culorii tine de personalitatea fiecăreia dintre noi. Cele romantice, boeme şi visătoare vor alege să poarte o elegantă rochie neagră care să le pună în evidenţă personalitatea ruptă parcă dintr-un roman franţuzesc. Femeile vesele, pline de viaţă şi care-n acelaşi timp doresc să păstreze tradiţia, vor alege o rochie roşie, care să trezească imaginaţie oricărei prezente masculine.

Rochii de revelion

Click pe poză pentru mai multe modele și comandă

Totodată trebuie să ţinem cont că o prezenţă apreciată este cea care nu epatează prin nimic şi că tot ce este simplu este frumos, Astfel atunci când alegi ţinuta de revelion, alege să nu devii ţipătoare privirii ci să impresionezi prin acel ”je ne sais pas” pe care-l adora orice prezenţă masculină. Ţinuta pentru revelion trebuie să fie întregită de o pereche de pantofi cu toc, în ton cu nuanţa rochiei şi de câteva accesorii elegante dar în acelaşi timp discrete.

Se spune că aşa cum te simţi în noaptea de revelion aşa te vei simţi şi în anul care tocmai a poposit. Astfel alegeţi o rochie în care să te simţi specială… aşa cum ai dreptul să fii. Rochiile pe care le vedeţi în acest articol pot fi comandate de pe FashionPower sau StoreFashion, iar pantofii cu toc de pe Ready to Wearsau Matar.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro