AmaFashion

Arhiva pentru categoria ‘Coafuri’

Cum sa ai o coafura reusita

DivisimaPierzi in fiecare dimineata minute bune in fata oglinzii, pentru ca ti se pare complicat sa iti aranjezi singura parul? Urmeaza cateva reguli simple si totul va fi mult mai usor: spala parul inainte de aranjare, descurca-l imediat dupa baie si ingrijeste-l numai cu produse de care are nevoie.

Spala-l cu un sampon delicat. Parul curat e mai moale, mai flexibil, de aceea se aranjeaza mai repede si mai usor. Ca sa il ajuti sa ramana sanatos si rezistent, alege un sampon revitalizant pe baza de vitamine si acizi din fructe. Atentie, nu folosi apa fierbinte, pentru ca deterioreaza structura firului de par. Samponeaza-te de doua-trei ori, clateste-te bine, iar la final, pentru un plus de ingrijire, foloseste o masca nutritiva ori una revitalianta.

Vezi restul articolului »

Modele de coafuri pentru Revelion 2014

DivisimaÎn noaptea de Revelion vrei să arăţi ca o adevărată divă, iar coafura este un element esenţial. În funcţie de locul în care va avea loc petrecerea, de tipul invitaţilor şi de vârsta ta, coafura trebuie cu siguranţă adaptată situaţiei. Dar nu uita cel mai important lucru: asortează-ţi coafura cu ţinuta. Dacă vei avea o ţinută elegantă, alege o coafură pe măsură, care poate fi un coc lejer, onduleuri retro sau o coadă împletită într-un mod inedit. Pentru ţinutele ceva mai relaxate, coafurile pot ajunge chiar şi la stiluri rebele, sexy şi uşor răvăşite, care să-i dea pe spate pe partenerii tăi de distracţie.

 

Oricărei femei îi place ca de Revelion să strălucească şi să fie admirată în ţinuta aleasă. Mai mult decât atât, coafura trebuie să fie una specială, iar cum preţurile saloanelor specializate sunt destul de piperate, iar listele cu programări, interminabile, te poţi inspira din tutorialele de mai jos. Din aceste filmuleţe poţi învăţa cum să realizezi singură o coafură demnă de covorul roşu, fără să pierzi prea mult timp sau să cheltuieşti prea mulţi bani. În caz că părul tău este prea scurt şi îţi doreşti o coafură mai voluminoasă, extensiile din păr natural îţi stau oricând la dispoziţie.

Vezi restul articolului »

Extensii din par natural pentru o coafura de vedeta

DivisimaPărul este o bijuterie naturală pentru femei, de-a lungul vieţii fiind expus la numeroase schimbări, coafuri, culori, întinderi şi încreţiri, astfel încât uneori devine extrem de fragil, începe să cadă şi poţi rămâne doar cu câteva fire. În plus, uneori simţi nevoia de a avea părul lung, dar parcă nu mai ai răbdare ca firele să crească în mod natural, aşa că mergi la coafor cu dorinţa de a ieşi de acolo o persoană schimbată.

 

Fie că vrei să mergi la un eveniment sau pur şi simplu vrei să uimeşti lumea cu un nou look, poţi apela la extensii sau peruci, naturale sau artificiale, după buget şi preferinţe. Extensiile sunt un artificiu de frumuseţe care intră tot mai mult în normalitate. La fel ca şi vopsitul părului său genele false. Şi… mai nou, preţurile devin accesibile. Nu trebuie să fii neapărat soţie de fotbalist să îţi oferi câteva zeci de extensii.
Vezi restul articolului »