Ce rochie poti purta in noaptea de anul nou

Rochii Store FAshionIată-ne intraţi deja în ultima lună a anului 2013, iar vremea Revelionului bate tot mai insistent la uşă. Timpul necesar alegerii unei ţinute de Revelion se scurtează tot mai mult şi deciziile pe care le-am amânat va trebui să le luăm în cele din urmă. Chiar dacă mai e aproape o lună întreagă până atunci, trebuie să ne hotărâm deja asupra ţinutei pe care dorim s-o afişăm în noaptea dintre ani şi s-o comandăm mai din timp pentru a evita eventualele neplăceri, precum timpul de livrare sau probatul produsului.

 

Cel mai probabil ţinuta pe care o veţi alege în seara de Revelion va fi o rochie cât mai elegantă şi care să vă pună în valoare trăsăturile. Desigur, atunci când îţi alegi hainele pentru o petrecere trebuie să ţii cont în primul rând de locul în care se va desfăşura ea, oamenii alături de care petreci, dar şi motivul – în cazul de faţă Revelionul.

Rochie Starry Lady

Rochie Starry Lady

Dacă la petrecerea la care participi cei din jur sunt de aceeaşi vârstă cu tine atunci îţi recomand rochia Fabulous Shiny Gold pe care o poţi vedea în poza de mai jos şi comanda de aici. În schimb, dacă petrecerea are loc la tine acasă, sau într-un cadru ceva mai sobru, îţi recomand rochia Starry Lady care se poate vedea în poza de mai sus şi, de asemenea, poate fi comandată de aici. Dacă nu vă place combinaţia de culori, puteţi opta pentru o alta, deoarece rochia este disponibilă în alte patru combinaţii.

Rochie Fabulous Shiny Gold

Rochie Fabulous Shiny Gold

Aceste rochii, alături de multe altele, pot fi comandate de pe site-ul StoreFashion şi, spre deosebire de alte magazine online, acesta face livrările foarte rapid, iar produsele pot fi trimise şi în alte ţări din Uniunea Europeană, nu doar în România. Pantofii pe care să-i asortaţi acestor rochii îi puteţi cumpăra de pe MATAR.RO

You can leave a response, or trackback from your own site.

Iti plac rochiile prezentate pe site? Ti-ai cumparat un produs si ai fost incantata de el sau nu a fost conform cu dorintele tale? Lasa un comentariu si spune-ti parerea pentru a sti la ce sa se astepte viitoarele cumparatoare.

DeClub.ro