Arhiva pentru categoria ‘Accesorii’

Parfumuri originale de lux

Parfum de luxNe dorim să considerăm parfumul premiul suprem pe care ni-l putem oferi. Îl alegem, îl purtăm, îl simţim, atragem atenţia, captivăm şi seducem. Parfumul este un accesoriu obligatoriu care nu trebuie să lipsească din geanta noastră, indiferent de situaţie şi de momentul zilei în care ne aflăm. Oricât de bine am arăta, parfumul ne va ajuta să umplem acel gol necesar pentru ca el să rămână cu gândul la noi. De aceea, îţi voi prezenta câteva mici trucuri pe care probabil nu le ştiai despre parfumul tău şi care te vor ajuta să-l foloseşti corect.

 

1. Caută să ai cât mai multe variante
Parfumuri de firmaIdeal ar fi să ai la dispoziţie mai multe arome din care să alegi, în funcţie de momentul zilei, de sezon şi de ocazie. Pe timpul zilei, atunci când te afli la birou, la facultate sau la cumpărături, specialiştii recomandată un parfum uşor, cu esenţă fresh, în timp ce seara, atunci când ieşi cu iubitul în oraş sau mergi la vreun eveniment deosebit, poţi să aplici o esenţă mai tare, cu un miros mai pregnant. Ideal ar fi să ai patru sau cinci parfumuri diferite. Vezi aici o gamă impresionantă de parfumuri de lux, originale, precum Chanel, Gucci, Hermes, Dolce & Gabbana sau cele care poartă numele unor artiste cunoscute internaţional, precum Rihanna, Katy Perry, Shakira sau Beyonce.

Vezi restul articolului »

Lentile colorate pentru o privire seducatoare de Revelion

Lentile colorateApropierea tot mai accelerată de finalul acestui an şi noaptea de Revelion face ca promoţiile să devină tot mai interesante şi mai atrăgătoare pentru publicul dornic de ceva nou şi deosebit. O ofertă interesantă şi oarecum neobişnuită vine din partea celor de la TinaR, cei care ne-au obişnuit, de altfel, cu asemenea provocări. Aceştia au realizat un parteneriat cu magazinul online de lentile colorate OPTINESS şi oferă un cupon cu 50% reducere la achiziţia de lentile dacă veţi cumpăra rochii în valoare de cel puţin 200 de lei de pe site-ul TinaR. Promoţia este activă până în data de 16 decembrie, inclusiv, iar transportul este gratuit dacă plătiţi prin intermediul cardului.

 

De altfel, în categoria de rochii, cei de la TinaR au operat şi anumite reduceri la cele mai vândute piese din această perioadă, care variază între 20 şi 67%. Şi pentru că o rochie fără pantofi nu se poate, echipa a pregătit o gamă foarte variată de pantofi pentru Revelion, iar câteva exemple aveţi în poza de mai jos. Acestea fiind spuse, vă doresc spor la cumpărături şi să aveţi un an nou plin de culoare! 🙂

Vezi restul articolului »

Accesorii pentru seara de Revelion care-ti completeaza tinuta

Accesorii de RevelionPe cât de importantă este rochia de revelion pe atât de importante sunt şi accesoriile pe care le porţi în această seară specială din an. Accesoriile, dacă nu sunt alese aşa cum trebuie, pot face diferenţa între o ţinută perfectă şi una dezastruoasă. În caz că ai de gând să porţi o rochie neagră la petrecerea de Revelion, poţi încerca accesoriile din aur sau perle, dar şi anul acesta combinaţia hot se află sub semnul lui roşu, de aceea sunt recomandate bijuteriile din coral. Un colier se va asorta perfect cu decolteu rochiei, indiferent de amploarea lui, iar pata de culoare roşie pe fondul negru va fi un plus de stil. Dacă adaugi şi o pereche de cercei, desigur în set cu colierul, vei fi cu atât mai chic. Îţi mai rămâne să îţi prinzi părul lejer, make-up-ul şi mai ales un zâmbet seducător.

Vezi restul articolului »